
En què consisteix?
En aquest taller elaborarem cervesa amb un equip de 100L,
coneixeràs les etapes del procés cerveser i la matèria primera que s’utilitza.
Sortiràs amb la certesa que pots fer la teva cervesa i experimentar des de casa.
1r dia: Elaboració del most (durada: 7h). Hora: de 10 a 17h (aprox)
2n dia: Envasat de la cervesa (1,5h)
3r dia: Recollida i degustació de la cervesa (30min)
L'activitat inclou:
-
Manual d’elaboració
-
Barril punxat durant tota la primera jornada
-
Dinar lleuger
-
Uns 60L en ampolla de la cervesa resultant repartits entre els assistents
-
Seguiment de l’evolució a través del Grup de Whatsapp
Quan i quant?
Preu: 70€. Places limitades (màxim 10 persones).
Consultar Agenda
Com?
Inscripció: 695 57 56 98 (Joel) / info@cervesasantjordi.cat
Pre-pagament de 20€ per confirmar la inscripció.