Arrels
Suau i refrescant, lleugerament dolça, de caràcter maltós amb subtils nivells a maltes caramel·litzades, d’amargor moderat i amb notes afruitades. Ideal per iniciar-se en el món de la cervesa artesana.
Cervesa sense gluten.
Estil cerveser. Blonde Ale
Apta per a celíacs. Amb valors de gluten inferiors a 20ppm.
Any sortida a la venda. Abril 2014
ABV. 5% Vol
EBC (Color). 7.7
Tipus fermentació. Alta
IBU's. 24
Temperatura idònia de consum. 6-8ºC
Malts. Pilsner, Munich
Llúpols. Hallertauer Hersbrucker, E. K. Goldings, Fuggles
Maridatge recomanat. Aperitius i amanides fresques
Color groguenc-daurat, amb certa terbolesa provocada per la no filtració. Nivell mig d’escuma amb bona retenció.
Lleuger-moderat aroma dolç i maltós, de caràcter afruitat.
Suau sabor a malta que pot recordar al blat o al pa, equilibrat amb una baixa amargor.
Format Venda.
Ampolles 33cL, 75cL
Barrils 20L i 30L
Alè de Drac
Sant Jordi mata al drac i de la ferida la princesa n'omple la copa i en pren l'esperit del drac, l'Alè de Drac. De tonalitat rogenca, de cos i amargor mig, on el moderat sabor a malta caramel equilibra els llúpols cítrics, deixant una agradable sensació en boca.
Estil cerveser. American Amber Ale
Any sortida a la venda. Maig 2014
ABV. 5.5% Vol
EBC (Color). 25.8
Tipus fermentació. Alta
Ibus. 33
Temperatura idònia de consum. 8-10ºC
Malts. Maris Otter, Carared, Melanodien, Special B
Llúpols. Columbus, Cascade
Altres ingredients. Flocs d'ordi
Color àmbar-rogenca i força cristalina. Escuma blanca-cremosa.
Alta maltositat, i baixa en llúpol. Caràcter dolç que recorda al caramel, amb notes torrefactes.
Sabor maltós i caràcter cítric. Dolçor inicial seguida de notes acaramel-lades. Força equilibri entre la malta i els llúpols.
Format Venda.
Ampolles 33cL, 75cL
Barrils 20L i 30L
Brisa d'Estiu
La Brisa és lleugera i refrescant per apaivagar la calor d’estiu, amb aromes i sabors intensos a fruits madurs. De tons pàl•lids i amb certa terbolesa, baix contingut alcohòlic i poca amargor.
Estil cerveser. Summer Ale (Blonde Ale)
Any sortida a la venda. Maig 2018
ABV. 4% Vol
EBC (Color). 6
Tipus fermentació. Alta
IBU's. 15
Temperatura idònia de consum. 6-8ºC
Malts. Pilsner
Llúpols. Amarillo i Simcoe
Maridatge recomanat. Aperitius i amanides fresques
Color groguenc-daurat, amb certa terbolesa provocada per la no filtració. Nivell mig d’escuma amb bona retenció.
Sabors intensos a fruits madurs
Cos baix.
Format Venda.
Ampolles 33cL, 75cL
Barrils 20L i 30L
Color coure, tirant cap al rogenc i ataronjat. Nivell baix de terbolesa tot i no estar filtrada. Escuma blanca-canela densa i persistent.
De llúpol, molt intens (degut al dry hopping), floral i afruitat. Lleugera dolçor maltosa com a gust de fons.
Cos mig-alt, sense astringències. Carbonatació moderada combinada amb sensació seca. Caràcter cítric amb presència tímida de dolçor deguda a les maltes que conté.
Format Venda.
Ampolles 33cL, 75cL
Barrils 20L i 30L
La Cuca
Estil cerveser. American IPA
Any sortida a la venda. Abril 2016
ABV. 6,8% Vol
EBC (Color). 15
Tipus fermentación. Alta
Ibus. 59
Temperatura idònia de consum. 6-8ºC
Malts. Pale Ale, Crystal
Llúpols. Columbus, Cascade, Citra
Altre ingredients. -
L'any 1976 a la vila de Cardedeu neix la cercavila de La Cuca, una de les primeres cercaviles participatives amb accions teatrals, de caràcter festiu i reivindicatiu. Cervesa molt aromàtica, d'amargor i grau alcohòlic elevat, en destaca en llúpol de caràcter cítric i refrescant.
Color negre i opaca. Escuma grossa, cremosa i persistent de color marró clar que recorda a la del cafè amb llet.
A maltes torrades i a ordi. Flaires de cafè, toc de xocolata, amb un fons fumat testimonial. No es percep el llúpol.
Cos mig tirant a ple. Baixa carbonatació. Certa astringència (pel gra torrat) però gens aspre.
Carbonera
La cervesa CARBONERA és una cervesa negra de sabors torrefactes amb un subtil toc de malta fumada que ens transporta a l’elaboració tradicional del carbó. La Carbonera de Cànoves és una mostra de carboneig que es realitza bianualment on es pot viure des de la tria de la llenya fins a la venda del carbó.
Estil cerveser. Irish Extra Stout
Any sortida a la venda. Març 2017
ABV. 6,3% Vol
EBC (Color). 120
Tipus fermentación. Alta
Ibus. 40
Temperatura idònia de consum. 10-12ºC
Malts. ale Ale, Brown Malt, Malta xocolata, malta fumada
Llúpols. Columbus, Fuggles, E. K. Goldings
Altre ingredients. Ordi torrat i flocs d’ordi
Format Venda.
Ampolles 33cL, 75cL
Barrils 20L i 30L
Color àmbar-marró fosc. Virtualment opaca, però força cristal·lina tot i ser fidel al seu estil i no estar filtrada. Escuma ben formada, de color canyella-marró i molta retenció.
Tocs de galeta, elevat perfil maltós. Llúpols aromàtics absents, però subtil caràcter afruitat degut a la pell de taronja ecològica.
Cos ple, dens i maltós. Carbonatació mitja.
Estil cerveser. Winter Seasonal Beer
Any sortida a la venda. Desembre 2014
ABV. 7% Vol
EBC (Color). 42.5
Tipus fermentación. Alta
Ibas. 45
Temperatura idònia de consum. 8-12ºC
Malts. Pale Ale, Carared, Melanodien, Special B
Llúpols. Columbus, Cascade
Altres ingredients. Flocs d'ordi i pell de taronja natural.
Versió hivernal de l'alè de Drac, per això la il·lustració de l'etiqueta és molt semblant, en saps trobar les diferències? Se'n potencia les seres caracerístiques originals i s'hi afegeix un toc de taronja. Per a gaudir-la durant els mesos más freds de l'any.
Alè d'Hivern
Format Venda.
Ampolles 33cL, 75cL
Barrils 20L i 30L