top of page

Raquel Clavell

Llicenciada en Biotecnologia i Psicologia.

 Control de qualitat, crea receptes, gestiona Impostos Especials sobre l'Alcohol (IIEE), pressupostos anuals, control facturació, gestió administrativa, traçabilitat, compres, gestió xarxes socials i web, guia visites guiades, assistència a fires i esdeveniments i recursos humans. I molt més! 

Actual Secretària del Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural (GECAN).

Joel Peris

Enginyer tècnic agrònom.

Apassionat de la cervesa des de ben petit, elabora cervesa artesana des del 2003 i professionalment des del 2013. 

Ha realitzat el Curs d'especialització "Fundamentos técnicos en la Elaboración de Cerveza" de la Universitat d'Alacant.

S'encarrega del control de qualitat de la cervesa, gestiona el Brewpub, encarregat de ventes, gestió factures emeses, relació comercial amb proveïdors, màrqueting, col·laboracions amb entitats i empreses, control d'estoc, guia visites guiades, assistència a fires i esdeveniments. I molt més!

Som una empresa familiar que elabora cervesa artesana i natural al magatzem Cal Peó, edifici modernista de M.J. Raspall del 1910, antic magatzem de cereal, pinso i farines. Som la cinquena generació des de la seva construcció i pretenem recuperar l'esperit de l'edifici a través del cereal, adaptant l'activitat a la nostra passió i als nostres estudis.

Medalla d'or al Barcelona Beer Challenge 2019, or i plata al 2018 i bronze al 2017, membres del GECAN (Gremi d'Elaboradors de Cervesa Artesana i Natual), amb el distintiu de qualitat turística SICTED, guanyadors del premi PITA 2014 i adherits a la Xarxa Productes de la Terra. Creem sinèrgies amb productors, entitats i artistes del poble.

Roger Marín

Elabora cervesa artesana des del 2013. Perfeccionista i molt meticulós en la feina. Principal elaborador de cervesa, controla tot el procés, des del dia de la cocció, passant per l'evolució de la fermentació, fins l'embotellat i l'etiquetatge. Crea receptes,control de qualitat i assistència a moltes de les fires. Fa el manteniment de la instal·lació, repara avaries o fa la gestió d'aquesta. I molt més! 

bottom of page